Home
Info
Staff
Academic
Research
Admission
Virtual Tour
Quality
English Version

SUBCATEGORIES

 All events    

Events

Announce
 
30 Oct 2009, 16:50 | Subiect: Gala Premiilor în Educaţie

   "Dacă cineva scrie pe Google cuvintele "matematică Constanţa" sau "informatică Constanţa" va fi direcţionat către site-ul facultăţii noastre. Accesându-l, va ajunge să ne cunoască şi să vadă că pentru noi înafara de viaţă ştiinţifică, subiectul activităţii noastre este STUDENTUL pe care îl educăm, formăm, informăm, respectăm.
   Mulţumim Fundaţiei Dinu Patriciu pentru iniţiativa de a premia Excelenţa în educaţie, mulţumim că ne-a arătat locul nostru actual şi, vrem pe această cale să o asigurăm că vom continua să ne perfecţionăm în beneficiul învăţământului din ţara noastră.
   Cuvântul care defineşte colectivul nostru este "ATITUDINE", iar visurile studenţilor nostri sunt misiunea noastră! Mulţumesc!"

   Eu consider că acest premiu este cu atât mai important şi mai valoros cu cât vine din partea unei Fundaţii independente de orice influenţe şi a cărei obiectivitate nu poate fi pusă la îndoială. Sunt convins, de fapt stiu ca şi voi, că în spatele unei astfel de performanţe stau ani întregi de trudă şi provocări, dar ce poate fi mai frumos când vezi că în cele din urmă vine şi recunoaşterea.
   Vă mulţumesc tuturor pentru ceea ce aţi făcut până acum pentru facultate şi să ne ţinem de promisiune: SĂ CONTINUĂM!

Decan,
Prof. univ. dr. Wladimir-Georges Boskoff