inapoi la login

Ce este aceasta pagina?

Aceasta este un proiect initiat de o echipa de studenti a sectiei de Informatica a Facultatii de Matematica si Informatica, cu scopul de a facilita comunicarea intre studenti si profesori. Atat profesorii, cat si studentii, isi pot accesa contul personal folosind un nume de utilizator si o parola.

Contul personal?

Da, contul personal. Este un spatiu destinat fiecarui utilizator, prin intermediul caruia se pot trimite mesaje altor studenti sau profesori si se pot primi mesaje din partea cadrelor didactice sau a altor studenti.
Un avantaj pentru studenti va fi si primirea direct in contul lor a mesajelor postate la Avizierul Facultatii.

Suna interesant. Cum pot avea si eu un cont?

Daca faceti parte din personalul facultatii, deja aveti un cont.
Daca sunteti student, va puteti crea un cont nou accesand link-ul "Utilizator nou" de pe pagina de Login. Pentru a verifica daca intr-adevar sunteti student al Facultatii de Matematica si Informatica, initial vi se va cere introducerea unui cod generat in mod unic pentru fiecare student in parte. Puteti face rost de acest cod de la Secretariatul Facultatii. Dupa validare, va puteti alege un nume de utilizator si o parola pe care le veti folosi pentru a accesa contul dvs.

In timpul inregistrarii mi se cere adresa de e-mail. Sa dau adresa mea corecta sau una falsa, asa cum fac de obicei?

Este alegerea dvs. Adresa de e-mail va fi folosita doar in cazul in care doriti recuperarea unei parole uitate. Daca adresa de mail va fi gresita, singurul mod in care mai puteti recupera parola este inaintarea unei cereri catre secretariat.

Incerc sa ma inregistrez, dar cand accesez link-ul "Utilizator nou", sunt trimis din nou la pagina de login. Ce se intampla?

Aceasta problema apare daca aveti blocate fisierele de tip "cookie" in browser-ul dvs. Intregul site foloseste cookie-uri, deci pentru o navigare corecta, va rugam sa activati primirea acestor fisiere. De asemenea, fiti sigur ca aveti activat Javascript-ul in browser. 

Am incercat sa ma inregistrez, dar in timpul procesului am intalnit probleme. Ce pot face?

Daca aveti orice fel de probleme, nu ezitati sa trimiteti un mail cat mai detaliat la adresa avizierMath@univ-ovidius.ro. Problema va fi analizata si vi se va raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Mi-am creat un cont nou. Cum ma logez?

Pentru a va loga, mergeti la pagina de Login si completati campurile "Nume utilizator" si "Parola" cu datele alese de dvs.

Cand incerc sa accesez pagina de login folosind alt browser decat Internet Explorer, primesc o eroare. Ce pot face?

Folositi Internet Explorer. Acesta nu este nicidecum un sfat, ci o necesitate, deoarece unele elemente folosite in cadrul site-ului sunt suportate doar de Internet Explorer. In viitor va exista si suport pentru alte browsere.

Mi-am uitat parola contului. Ce pot face?

Pentru aceasta situatie exista link-ul "Mi-am uitat parola". Vi se va cere numele de utilizator si adresa de e-mail folosita la inregistrare si o noua parola va fi generata si trimisa pe mail.

Eu mai am unele nelamuriri sau intrebari legate de site. Cu cine pot vorbi?

Orice intrebare sau problema o puteti trimite pe mail la adresa avizierMath@univ-ovidius.ro. De asemenea, puteti folosi si optiunea de "Feedback" din cadrul contului dvs.

Doar de curiozitate... Cine a creat acest site?

Site-ul a fost proiectat si realizat de studentii Amariei Cornelia, Draghicescu Daniel si Teodorov Ciprian, toti studenti la Facultatea de Matematica si Informatica, sectia Informatica. Multumiri speciale trebuiesc adresate si dl. Asistent Drd. Ciuca Marian-George, care a coordonat echipa si a supravegheat intreaga activitate.